
4 pers.
Ingredienser
1 kg nye kartofler
4 skinkeschnitzler
salt, friskkværnet peber
3 spsk. olivenolie
Sauteret spidskål:
1 spidskål
250 g cherrytomater
2 tsk. smør til stegning
salt, friskkværnet peber
Fetadrys:
100 g feta
2 bdt. dild
2 spsk. citronsaft
friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.
Dup skinkeschnitzlerne tørre, krydr med salt og friskkværnet peber. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider i olivenolie. Skru ned og lad dem stege færdig i ca. 2 minutter på hver side. Tag af panden og hold dem varme.
Spidskål:
Snit spidskålen fint og halver cherrytomaterne. Tør panden af og smelt smørret ved svag varme. Skru op for varmen og sauter spidskålen i 2 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber, vend til sidst tomaterne i.
Fetadrys:
Mos feta med en gaffel og tilsæt hakket dild, citronsaft og friskkværnet peber. Læg halvdelen af blandingen på skinkeschnitzlerne og den anden halvdele røres i spidskålen. Server med de nye, kogte kartofler.