Bliv klar til sommerens festivaler

Hvert år er der mange fede festivaler rundt omkring i Danmark. Man skal have mange forskellige ting med på festival, og det kan synes uoverskueligt at finde ud af, hvad man skal pakke. Rundt om på nettet kan man finde mange forskellige pakkelister til festivaler, men denne guide handler ikke om, hvordan du skal pakke basale ting som telt og påklædning. I stedet handler guiden om tips og tricks til at få en vellykket festival. Selvom guiden ikke handler om telte og påklædning, er det dog vigtigt, at du husker at anskaffe dig et godt telt med et højt vandsøjletryk, så du er forberedt, hvis du skulle støde på en regnbyge eller to. På den måde undgår du nemlig at sove i vandpytter på hele festivalen, og det må trods alt være en af de største succesfaktorer.

 

Hold dampen oppe

Det kan være svært for mange at holde dampen oppe under en hel festival, specielt hvis den strækker sig over mange dage. Hvis du vil kunne holde i længere tid, er det vigtigt, at du holder væskeniveauet oppe, især hvis solen skinner. Her vil mange nok svare, at de får masser af væske i løbet dagen, men dette er ofte ikke den rigtige form for væske. Det er nemlig meget vigtigt, at du får andre væsker end alkohol. Hvis du sørger for at drikke den samme mængde vand som alkohol, vil du sikkert have mere brændstof til motoren hele ugen. Derudover er det også vigtigt, at du får rigeligt at spise og gerne det rigtige. Mange er tilbøjelige til at hoppe i Fast Food boden hver gang. På den lange bane har din krop dog brug for andet end pomfritter, pølsemix og toast. Derfor anbefales det, at du også får noget ordentligt mad med god energi ? det vil din mave være glad for.

 

Hav styr på teknologien på festivalen

Der er også en masse teknologiske gadgets, som vil være med til at gøre din festival til en succes. Folk er meget afhængige af deres smartphones og vil helst være opdateret hele tiden. Derfor er en ordentlig powerbank et must, da du på den måde hele tiden kan holde strøm på din smartphone. En anden ting er en god højtaler, så du kan spille det fedeste musik i din camp. Mange højtalere spiller i dag over bluetooth, hvilket gør det nemt for dig og dine venner at koble sig op på højtaleren. Samtidig er nogle højtalere i dag fremstillet med solcelleopladning, og på den måde kan du spille musik under hele festivalen uden at tænke på opladning af højtaler. Det kan spare dig for mange timer ved de forskellige ladestationer.

 

Solbriller til enhver lejlighed

For at fuldføre festivallooket er solbriller en vigtig ting. Der findes mange populære fra dyre mærker, og nogle af de mest populære er Ray-ban solbriller og Oakley solbriller. Dog skal du være opmærksom på, at man kan risikere at miste nogle af sine ejendele under en festival. Derfor er det måske en god ide at lade de dyre solbriller ligge derhjemme, da det ville være træls at miste sine nye Oakley solbriller under en festival.